Щодо особливостей і нормативного врегулювання матеріальної відповідальності працівників Національної поліції України - Синявська, О. Ю.; Syniavska, O. Yu.; Олена Юхимівна Синявська (Держава та регіони. Серія: Право. – 2019. – № 1 (63). – С. 95-99, 2019)
У статті розглянуто особливості матеріальної відповідальності поліцейських, які відокремлюють її від цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності. Зауважено на недоліках сучасного нормативно-правового регулювання матеріальної відповідальності поліцейських.

The article discusses the peculiarities of the material responsibility of police officers, which distinguish it from civil and disciplinary responsibility. The shortcomings of the current normative and legal regulation of police material responsibility are noted.

В статье рассмотрены особенности материальной ответственности полицейских, которые отличают ее от гражданско-правовой и дисциплинарной ответственности. Отмечены недостатки современного нормативно-правового регулирования материальной ответственности полицейских.
On peculiarities and statutory regulation of liability for damages of employees of the National Police of Ukraine
Об особенностях и нормативном урегулировании материальной ответственности работников Национальной полиции Украины
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; юридична відповідальність; юридическая ответственность; legal liability; матеріальна відповідальність; материальная ответственность; material responsibility; цивільно-правова відповідальність; гражданско-правовая ответственность; civil liability; дисциплінарна відповідальність; дисциплинарная ответственность; disciplinary liability; нормативно-правове регулювання; нормативно-правовое регулирование; regulatory and legal regulation