Медичне прайвесі: концептуальний підхід - Серьогін, В. О.; Seryogin, V. O. (Форум права. – 2012. – № 4. – С. 808-813, 2012)
Узагальнено світовий досвід правового забезпечення недоторканності приватного життя у сфері охорони здоров’я, а також формування на цій основі цілісної концепції медичного прайвесі, котра могла б стати доктринальною основою для удосконалення вітчизняного законодавства у даній сфері.

The article summarizes international experience providing legal privacy in health care, as well as forming the basis of this holistic concept of medical privacy, which could be a doctrinal basis for the improvement of national legislation in this area.

Обобщен мировой опыт правового обеспечения неприкосновенности частной жизни в сфере здравоохранения, а также формирование на этой основе целостной концепции медицинского прайвеси, которая могла бы стать доктринальной основой для совершенствования отечественного законодательства в данной сфере.
Medical Privacy: a Conceptual Approach
Медицинское прайвеси: концептуальный подход
Серьогін, В. О. Медичне прайвесі: концептуальний підхід [Електронний ресурс] / В. О. Серьогін // Форум права. – 2012. – № 4. – С. 808–813. – Режим доступу: http://arhive.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-4/12cvopkp.pdf.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; прайвесі; прайвеси; privacy; медичне прайвесі; медицинское прайвеси; medical privacy; правове забезпечення; правовое обеспечение; legal support