Місце моралі та права в контексті вирішення корпоративних конфліктів - Жорнокуй, Ю. М.; Zhornokui, Yu. M.; Жорнокуй Юрій Михайлович (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 3 (50). – С. 244-251, 2010)
Висвітлено співвідношення норм моралі, норм права та корпоративних норм у процесі вирішення конфліктних ситуаціях у корпоративних організаціях. Correlation of moral norms, law norms and corporative norms in the process of solving conflict situations in corporative organizations is eluciddated in this article. Освещено соотношение норм морали, норм права и корпоративных норм в процессе разрешения конфликтных ситуаций в корпоративных организациях.
The place of morality and law in the context of corporate conflict resolution
Место морали и права в контексте решения корпоративных конфликтов
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; норми права; нормы права; rule of law; норми моралі; нормы морали; moral standards; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Корпоративне право. Corporate law. Корпоративное право; корпоративні конфлікти; корпоративные конфликты; corporate conflicts; корпоративні норми; корпоративные нормы; corporate standards