Роль прес-служби в органах державної влади - Меліхов, К. В.; Melikhov, K. V. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 158-161, 2018)
Зауважено, що зв’язки з громадськістю є відповідальною та важливою сферою діяльності органів державної влади, які передбачають різноманітні технології та шляхи реалізації інформаційної взаємодії з громадськістю.

It was noted that public relations is a responsible and important sphere of activity of state authorities, which involves various technologies and ways of implementing informational interaction with the public.

Связи с общественностью являются ответственной и важной сферой деятельности органов государственной власти, которые предусматривают различные технологии и пути реализации информационного взаимодействия с общественностью.
Меліхов, К. В. Роль прес-служби в органах державної влади / Костянтин Вікторович Меліхов // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 158-161.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи державної влади; public authorities; органы государственной власти; зв’язки з громадськістю; public relations; связи с общественностью; прес-служба; press service; пресс-служба