Система психологічного забезпечення поліцейських, працівників Національної поліції України та курсантів (слухачів) закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських: оцінка реалізації завдань - Бандурка, О. М.; Bandurka, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0240-5517 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 берез. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 63-65, 2022)
Наведено завдання системи психологічного забезпечення поліцейських, працівників Національної поліції України та курсантів (слухачів) закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських. Проаналізовано труднощі, які виникають при реалізації психологами завдань відповідно до Наказу МВС України від 06.02.2019 № 88.

The task of the system of psychological support of police officers, employees of the National Police of Ukraine and cadets (students) of higher education institutions with specific training conditions, which train police officers, is presented. The difficulties that arise when psychologists implement tasks in accordance with the Order of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine dated February 6, 2019 No. 88 have been analyzed.

Приведены задачи системы психологического обеспечения полицейских, работников Национальной полиции Украины и курсантов (слушателей) учреждений высшего образования со специфическими условиями обучения, осуществляющими подготовку полицейских. Проанализированы трудности, возникающие при реализации психологами задач в соответствии с Приказом МВД Украины от 06.02.2019 № 88.
Бандурка, О. М. Система психологічного забезпечення поліцейських, працівників Національної поліції України та курсантів (слухачів) закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських: оцінка реалізації завдань / Олександр Маркович Бандурка // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 берез. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 63-65.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; психологічне забезпечення; психологическое обеспечение; psychological support; поліцейський; полицейский; police officers; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; учреждения высшего образования со специфическими условиями обучения; higher education institution with specific conditions of learning