Чи має бути у слідчого можливість оскарження рішень судді, постановлених у порядку судового контролю на досудовому слідстві? - Большаков, Є. В.; Bolshakov, Ye. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2009. - № 3 (46). - С. 77-82, 2009)
Розглянуто проблему надання слідчому права оскарження рішень судді, постановлених у порядку судового контролю на досудовому слідстві. Рассмотрена проблема предоставления следователю права обжалования решений судьи, постановленных в порядке судебного контроля на досудебном следствии. The problem of giving an investigator the right to appeal against judge’s decisions which were made under judicial control order at the pre-trial stage is researched in the article
Большаков, Є. В. Чи має бути у слідчого можливість оскарження рішень судді, постановлених у порядку судового контролю на досудовому слідстві? / Є. В. Большаков // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2009. - № 3 (46). – С. 77 - 82.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; судові рішення; оскарження судових рішень; судовий контроль за досудовим слідством; судебные решения; court decisions; appeal against court decisions; обжалования судебных решений; судебный контроль за досудебным следствием; judicial review of the pre-trial investigation; слідчий; следователь; investigator