Вирішення окремих теоретичних і прикладних проблем поліцеїстики - Юхно, О. О.; Yukhno, O. O.; Олександр Юхно (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.). - Харків, 2022. - С. 135 - 138, 2022)
В статті розглянуті питання вирішення окремих теоретичних і прикладних проблем поліцеїстики.

The article considers the issues of solving some theoretical and applied problems of policing.

В статье рассмотрены вопросы решения отдельных теоретических и прикладных проблем полицеистики.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; поліцеїстика; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; проблеми поліцеїстики; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; police science; полицеистика; проблемы полицеистики; problems of policing