Завдання, функції та види банківського контролю - Малиновська, Т. М.; Malynovska, T. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7713-7617 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 2 (57). – С. 255-260, 2012)
Досліджено методологічні та організаційні засади системи банківського контролю в Україні. Обґрунтовано доцільність виконання НБУ наглядових функцій за діяльністю банківських установ. Проаналізовано функції та види банківського контролю. Methodological and organizational bases of the bank checking system in Ukraine are investigational. An expediency of implementation of NBU of supervisory functions after activity of bank institution is reasonable. Functions and types of bank control are analysed. Исследованы методологические и организационные основы системы банковского контроля в Украине. Обоснована целесообразность выполнения НБУ надзорных функций за деятельностью банковских учреждений. Проанализированы функции и виды банковского контроля.
Tasks, functions and types of banking control
Задачи, функции и виды банковского контроля
Малиновська, Т. М. Завдання, функції та види банківського контролю / Т. М. Малиновська // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 2 (57). – С. 255-260.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; банківський контроль; банковский контроль; bank control; фінансовий контроль; финансовый контроль; financial control; функції; функции; functions