Особливості розслідування злочинів, пов’язаних із незаконним розповсюдженням медійного контенту в мережах провайдерів програмної послуги та інтернет-провайдерів, мережі Інтернет - Коршенко, В. А.; Korshenko, V. A.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-9824-7102 (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (27 травня 2020 р., м. Харків). – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 106-108., 2020)
Розглянуто особливості розслідування злочинів, пов’язаних із незаконним розповсюдженням медійного контенту в мережах провайдерів програмної послуги та інтернет-провайдерів, мережі Інтернет. Виділено форми незаконного розповсюдження медійного контенту. Визначено напрями протидії розглядуваному виду злочинів. The peculiarities of the investigation of the evils related to the illegal distribution of all media content in the software service providers and Internet providers, Internet services are examined. Saw a form of illegal distribution of media content. Designated directly against the considered type of evildoers. Рассмотрены особенности расследования преступлений, связанных с незаконным распространением медиа-контента в сетях провайдеров программных услуг и интернет-провайдеров, сети Интернет. Выделены формы незаконного распространения медийного контента. Определены направления противодействия рассматриваемому виду преступлений.
Коршенко, В. А. Особливості розслідування злочинів, пов’язаних із незаконним розповсюдженням медійного контенту в мережах провайдерів програмної послуги та інтернет-провайдерів, мережі Інтернет / Вадим Анатолійович Коршенко // Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (27 травня 2020 р., м. Харків) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 106-108.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; незаконне розповсюдження медійного контенту; illegal distribution of media content; незаконное распространение медийного контента; інтернет; Internet; интернет