Гуманітарно-психологічна експертиза як складова гуманітарної експертизи - Землянська, О. В.; Zemlianska, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6547-2621; Грищенко, М. В.; Hryshchenko, M. V. (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 8 квіт. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 104-107, 2016)
Подано оцінку теоретичних та практичних аспектів гуманітарно-психологічної експертизи, її актуальності, мети, завдань та особливостей упровадження у різні сфери життя людини. Особливої актуальності набуває гуманітарно-психологічна експертиза перетворень в правоохоронних підрозділах, які розпочались, збройних силах та інших сферах громадського життя.

An assessment of the theoretical and practical aspects of humanitarian and psychological examination, its relevance, purpose, tasks and features of implementation in various spheres of human life is given. The humanitarian and psychological examination of transformations in law enforcement units, the armed forces and other spheres of public life, which have begun, is gaining special relevance.

Представлена ​​оценка теоретических и практических аспектов гуманитарно-психологической экспертизы, ее актуальности, цели, задач и особенностей внедрения в различные сферы жизни человека. Особую актуальность приобретает гуманитарно-психологическая экспертиза в правоохранительных подразделениях, которые начали преобразовываться , а также в вооруженных силах и других сферах общественной жизни.
Землянська, О. В. Гуманітарно-психологічна експертиза як складова гуманітарної експертизи / Олена Володимирівна Землянська, Максим Віталійович Грищенко // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 8 квіт. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 104-107.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; гуманітарно-психологічна експертиза; humanitarian and psychological examination; гуманитарно-психологическая экспертиза; гуманітарна експертиза; humanitarian expertise; гуманитарная экспертиза; правоохоронці; law enforcement officers; правоохранители