Порівняння традиційних методів навчання поліцейських з VR-симуляторами - Борисова, К. Є.; Borysova, K. Ye.; Грищенко, Д. О.; Hryshchenko, D. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 21 черв. 2024 р.). – Харків : ХНУВС, 2024. – С. 567-569, 2024)
Зазначено, що порівняння традиційних методів навчання поліцейських з VR-симуляторами є надзвичайно актуальним для правоохоронних органів. VR-симулятори мають більше переваг порівняно з традиційними методами, надаючи більше можливостей для реалістичного та ефективного навчання.

It is noted that the comparison of traditional police training methods with VR simulators is extraordinary relevant for law enforcement agencies. VR simulators have more advantages compared to traditional methods, providing more opportunities for realistic and effective training.

Отмечено, что сравнение традиционных методов обучения полицейских с VR-симуляторами является чрезвычайно актуальным для правоохранительных органов. VR-симуляторы имеют больше преимуществ по сравнению с традиционными методами, предоставляя больше возможностей для реалистичного и эффективного обучения.
Keywords: підготовка поліцейських; традиційні методи навчання; VR-симулятори; police training; traditional training methods; VR simulators; подготовка полицейских; традиционные методы обучения; VR-симуляторы