Щодо правового регулювання засобів стимулювання праці поліцейських - Коваленко, К. В.; Kovalenko, K. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2105-9664 (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 268 - 270., 2020)
В статті відмічається, що законодавством передбачене широке коло засобів матеріального та нематеріального стимулювання праці працівників поліції, що звичайно є позитивним моментом, оскільки дає змогу досить гнучко та індивідуалізовано підходити до процесу визначення необхідних для використання засобів стимулювання залежно від потреб ситуації. Однак, наразі у законодавстві відсутні чіткі критерії оцінювання працівника, якого необхідно заохотити. Наголошується, що вироблення чітких критеріїв сприятиме більш прозорому та об’єктивному заохоченню поліцейських. В статье отмечается, что законодательством предусмотрен широкий круг средств материального и нематериального стимулирования труда работников полиции, что обычно является положительным моментом, поскольку позволяет достаточно гибко и индивидуализированно подходить к процессу определения необходимых для использования средств стимулирования в зависимости от потребностей ситуации. Однако пока в законодательстве отсутствуют четкие критерии оценивания работника, которого нужно поощрить. Отмечается, что выработка четких критериев будет способствовать более прозрачному и объективному поощрению полицейских. The article notes that the law provides a wide range of means of material and intangible incentives for police officers, which is usually a positive thing, as it allows a flexible and individual approach to the process of determining the necessary incentives depending on the needs of the situation. However, there are currently no clear criteria in the legislation evaluation of the employee to be promoted. It is noted that the development of clear criteria will contribute to a more transparent and objective encouragement of police officers.
Коваленко К. В. Щодо правового регулювання засобів стимулювання праці поліцейських / К. В. Коваленко // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 268 - 270.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; поліцейські; стимулювання праці; полицейские; стимулирование труда; police; labor incentives