Адміністративно-правовий механізм профілактики корупції в органах внутрішніх справ - Шатрава, С. О.; Shatrava, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7072-961X (Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Право. – Ужгород: Видавничий дім «Гельветика», 2015. – Т.3. Вип. 35. Ч. 2. – С. 37-39, 2015)
Стаття присвячена висвітленню сутності й змісту адміністративно-правового механізму профілактики корупції в діяльності органів внутрішніх справ. Проаналізовано підходи різних учених до розуміння категорії «адміністративно-правовий механізм». Акцентовано увагу на тому, що адміністративно-правовий механізм профілактики корупції в органах внутрішніх справ потрібно розглядати через теорію механізму адміністративно-правового регулювання і як його складову – зобов’язання.

The article is devoted to highlighting the nature and content of administrative and legal mechanism for prevention of corruption in the police. Scientists analyzed different approaches to understanding the category of “administrative and legal mechanism”. The article of accented note that administrative and legal mechanism for prevention of corruption in law enforcement agencies should be considered because of the theory of the mechanism of administrative regulation, and how its components – commitment.

Статья посвящена освещению сущности и содержания административно-правового механизма профилактики коррупции в деятельности органов внутренних дел. Проанализированы подходы разных учёных к пониманию категории «административно-правовой механизм». Акцентировано внимание, что административно-правовой механизм профилактики коррупции в органах внутренних дел следует рассматривать через теорию механизма административно-правового регулирования и как его составляющую – обязательство.
Administrative And Legal Mechanism Of Corruption Prevention The Internal Affairs Authorities
Шатрава, С. О. Адміністративно-правовий механізм профілактики корупції в органах внутрішніх справ / С. О. Шатрава // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Право. – Ужгород: Видавничий дім «Гельветика», 2015. – Т.3. Вип. 35. Ч. 2. – С. 37-39.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; адміністративно-правовий механізм; административно-правовой механизм; administrative and legal framework; prevention of corruption; профілактика корупції; профилактика коррупции