Безпека сучасних мереж рухомого зв’язку стандарту LTE - Тулупов, В. В.; Tulupov, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4794-743X; Ткаченко, О. С.; Tkachenko, O. S. (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (27 травня 2020 р., м. Харків) . – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 200-202., 2020)
Статтю присвячено безпеці мереж мобільного зв'язку LTE. Вказано на головну особливість з точки зору захисту абонента розглянутого стандарту четвертого покоління рухомого зв’язку LTE, процес обслуговування приховується тимчасовими ідентифікаторами у відмінності з попередніми поколіннями зв’язку. The article is devoted to the security of LTE mobile networks. The main feature from the point of view of subscriber protection of the considered standard of the fourth is specified generation of LTE mobile communication, the service process is hidden by temporary identifiers in contrast to previous generations of communication. Статья посвящена безопасности сетей мобильной связи LTE. Указано на главную особенность с точки зрения защиты абонента четвертого поколение подвижной связи LTE, процесс обслуживания скрывается временными идентификаторами в отличии от предыдущих поколений связи.
Тулупов, В. В. Безпека сучасних мереж рухомого зв’язку стандарту LTE / Володимир Володимирович Тулупов, Олександр Сергійович Ткаченко// Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (27 травня 2020 р., м. Харків) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 200-202.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; стандарти мобільного зв’язку; mobile standards; стандарты мобильной связи; стандарт LTE; LTE standard