Взаємозв’язки толерантності до невизначеності з психологічною розумністю у жінок різного віку - Ткачова, С. М.; Tkachova, S. M. (Особистість, суспільство, закон: психологічні проблеми та шляхи їх розв’язання: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 30 берез. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 66-68, 2017)
Досліджено взаємозв’язки толерантності до невизначеності з психологічною розумністю. Виявлено специфіку взаємозв’язків толерантності до невизначеності з компонентами психологічної розумності у жінок 18–20 років і жінок 35–55 років.

The relationship between uncertainty tolerance and psychological intelligence was studied. The specificity of the relationship between tolerance to uncertainty and components of psychological intelligence in women aged 18–20 and women aged 35–55 was revealed.

Исследованы взаимосвязи толерантности к неопределенности с психологической разумностью. Выявлена ​​специфика взаимосвязей толерантности к неопределенности с компонентами психологической разумности у женщин 18-20 лет и женщин 35-55 лет.
Ткачова, С. М. Взаємозв’язки толерантності до невизначеності з психологічною розумністю у жінок різного віку / Світлана Миколаївна Ткачова // Особистість, суспільство, закон: психологічні проблеми та шляхи їх розв’язання: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 30 берез. 2017 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. Справ; Ін-т психології ім. Г. С. Костюка Нац. акад. пед. наук України; Консультативна місія Європейського Союзу в Україні. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 66-68.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; толерантність до невизначеності; tolerance for uncertainty; толерантность к неопределенности; психологічна розумність; psychological intelligence; психологическая разумность; інтолерантність; intolerance; интолерантность