Проблеми вдосконалення контрольних повноважень Рахункової палати України в бюджетному процесі - Гетманець, О. П.; Hetmanets, O. P.; Гетманець Ольга Петрівна (Форум права. – 2009. – № 1. – С. 105–112, 2009)
Для формування концептуальних засад організації системи бюджетного контролю, її правового забезпечення і усунення недоліків чинної організаційно-правової бази бюджетного контролю взагалі і Рахункової палати, як його провідної ланки, зокрема, уточнено зміст та методи контролю Рахункової палати на кожній стадії бюджетного процесу.

For formation of conceptual bases of the organization of system of the budgetary control, its legal maintenance and elimination of lacks of working organizational-legal base of the budgetary control in general and Accounting chamber as its conducting link the maintenance and a quality monitoring of Accounting chamber at each stage of budgetary process, in particular, is specified.

Для формирования концептуальных основ организации системы бюджетного контроля, ее правового обеспечения и устранения недостатков действующей организационно-правовой базы бюджетного контроля вообще и Счетной палаты, как его ведущего звена, в частности, уточнено содержание и методы контроля Счетной палаты на каждой стадии бюджетного процесса.
Problem of Improvement of Control Powers of accounting Chamber of Ukraine in Budgetary Process
Проблемы усовершенствования контрольных полномочий Счетной палаты Украины в бюджетном процессе
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; бюджетний контроль; Рахункова палата; правовий статус; повноваження; державний бюджет; місцевий бюджет; бюджетний процес; бюджетне законодавство; бюджетный контроль; бюджетный процесс; бюджетное законодательство; Счетная палата; budget control; budget process; budget legislation; Audit Chamber