Вимоги до професійної підготовки та діяльності персоналу ОВС - Музичук, О. М.; Muzychuk, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8367-2504 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42. - С. 158-166, 2008)
Розглянуті вимоги, які висуваються до професійної підготовки та діяльності персоналу ОВС. Сформульовано поняття досліджуваного виду вимог, проведено їх класифікацію та надано пропозиції щодо удосконалення нормативних актів у сфері професійної підготовки персоналу ОВС. Рассмотрены требования, предъявляемые к профессиональной подготовке и деятельности персонала ОВД. Сформулировано понятие изучаемого вида требований, проведена их классификация и даны предложения по совершенствованию нормативных актов в сфере профессиональной подготовки персонала ОВД. Requirements for professional training and activity of the police personnel are considered. The concept of the investigated type of requirements is formulated, their classification is carried out and given proposals for improvement of normative acts in the field of vocational training of police personnel.
Музичук, О. М. Вимоги до професійної підготовки та діяльності персоналу ОВС / О. М. Музичук // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42. - С. 158-166
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; професійна підготовка; профессиональная подготовка; professional training; підготовка персоналу ОВС; подготовка персонала УВД