Правові підстави повернення спадкоємцю відумерлого майна - Кухарєв, О. Є.; Kukharev, O. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2086-9179 (Часопис Київського університету права. - 2016. - № 3. - С. 203-207, 2016)
Визначено правові підстави повернення спадкоємцю відумерлого майна з урахуванням судової практики та правової доктрини. Досліджено сутність позову спадкоємця про повернення відумерлого майна та обґрунтовано його віднесення до спадкових позовів.

The article is devoted to defining the legal grounds of the return of the escheated property to the heir, taking into account juridical cases and legal doctrine. Explores the essence of the claim of the heir on the return of the escheated property and proved its belonging to the hereditary claims.

Определены правовые основания возврата наследнику выморочного имущества на основании судебной практики и правовой доктрины. Исследуется сущность иска наследника о возврате выморочного имущества и обосновано его отнесение к наследственным искам.
Legal grounds for the return of the escheated property to the heir
Правовые основания возврата наследнику выморочного имущества
Кухарєв, О. Є. Правові підстави повернення спадкоємцю відумерлого майна / Олександр Євгенович Кухарєв // Часопис Київського університету права. - 2016. - № 3. - С. 203-207.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Спадкове право. Inheritance law. Наследственное право; спадкування; inheritance; наследование; спадкоємець; heir; наследник; відумерле майно; defunct property; выморочное имущество; спадковий позов; inheritance claim; наследственный иск; віндикаційний позов; vindication lawsuit; виндикационный иск