Національна поліція України: соціальні та психологічні проблеми становлення - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 286-289, 2019)
Розглянуто основні соціальні та психологічні проблеми становлення Національної поліції України. Проаналізовано вимоги до сучасних працівників поліції та соціально-психологічні особливості їх професійної діяльності.

The main social and psychological problems of formation of the National Police of Ukraine are considered. Requirements for modern police officers and socio-psychological peculiarities of their professional activity are analyzed.

Рассмотрены основные социальные и психологические проблемы становления Национальной полиции Украины. Проанализированы требования к современным работникам полиции и социально-психологические особенности их профессиональной деятельности.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; полицейский; социальные и психологические проблемы; social and psychological problems; поліцейський; police officers; соціальні та психологічні проблеми