Новітні аспекти діяльності поліції в умовах європейської інтеграції - Войціховський, А. В.; Voytsihovskyi, A. V.; Найда, В. О.; Naida, V. O.; Андрій Войціховський; Віталій Найда (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 34 - 36., 2020)
В статті розкрито новітні аспекти діяльності поліції в умовах європейської інтеграції. Зазначено, що впровадження стратегії «community policing» в рамках європейської інтеграції відкриває принципово нове розуміння діяльності поліції, її взаємодії з громадськістю на засадах партнерства, що, водночас, вимагає гармонізації українського законодавства у правоохоронній сфері з законодавством ЄС, участі поліції у громадському житті, а також міжнародній діяльності.

The article reveals the latest aspects of policing in the context of European integration. It is noted that the implementation of the strategy Within the framework of European integration, community policing opens a fundamentally new understanding of policing, its interaction with the public on the basis of partnership, which, at the same time, requires harmonization of Ukrainian law enforcement legislation with EU law, police participation in public life and international activities.

В статье раскрыты новые аспекты деятельности полиции в условиях европейской интеграции. Отмечено, что внедрение стратегии «community policing» в рамках европейской интеграции открывает принципиально новое понимание деятельности полиции, ее взаимодействия с общественностью на основе партнерства, что, в то же время, требует гармонизации украинского законодательства в правоохранительной сфере с законодательством ЕС, участия полиции в общественной жизни, а также международной деятельности.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; європейська інтеграція; community policing; поліція; полиция; police; Національна поліція України; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; громада; община; community; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность