Основні напрями генезису права на захист у кримінальному процесі України - Юхно, М. О.; Yuhno, М. O. (Вісник Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка. - 2018. - № 3 (83). - С. 121-134, 2018)
Розглянуто основні напрямки генезису права на захист в кримінальному процесі України. Аргументовано, що сучасні проблеми та процес удосконалення кримінального процесуального законодавства України відповідно до введених новелами вимагають свого наукового і прикладного переосмислення, що неможливо без дослідження однієї з них, це генезису права на захист.

The author of the article considered the main directions of the genesis of the right to defense in the criminal process of Ukraine. The author stated the that modern problems and the process of improving the criminal procedural legislation of Ukraine in accordance with the introduced novels require their scientific and applied rethinking, which is impossible without the study of the genesis of the right to defense.

Рассмотрены основные направления генезиса права на защиту в уголовном процессе Украины. Аргументировано, что современные проблемы и процесс усовершенствования уголовного процессуального законодательства Украины в соответствии с введенными новеллами требуют своего научного и прикладного переосмысления, что невозможно без исследования одной из них, это генезиса права на защиту.
The Main Directions of the Genesis of the Right to Defense in the Criminal Process of Ukraine
Основные направления генезиса права на защиту в уголовном процессе Украины
Юхно, М. О. Основні напрями генезису права на захист у кримінальному процесі України / М. О. Юхно // Вісник Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка. - 2018. - № 3 (83). - С. 121-134.
Keywords: право на захист; право на защиту; right to protection; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Історія. History. История; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право