Удосконалення підготовки поліцейських до професійної діяльності засобами використання мультимедіа - Федоренко, О. І.; Fedorenko, O. I.; Федоренко Олена (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 24 квіт. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 302 - 306, 2020)
Стаття присвячена проблемі підвищення ефективності підготовки майбутніх офіцерів поліції до професійної діяльності шляхом запровадження в освітній процес мультимедійних засобів навчання. Розглянуто дидактичні можливості використання таких мультимедійних засобів як мультимедійна навчальна презентація, мультимедійний підручник, мультимедійні навчальні програми й мультимедійні тренажери. Статья посвящена проблеме повышения эффективности подготовки будущих офицеров полиции к профессиональной деятельности путем использования в образовательном процессе мультимедийных средств обучения. Рассмотрены дидактические возможности использования таких мультимедийных средств как мультимедийная обучающая презентация, мультимедийный учебник, мультимедийные учебные программы и мультимедийные тренажеры. The article is devoted to the problem of increasing the efficiency of training future police officers for professional activities. by using multimedia teaching aids in the educational process. The didactic possibilities of using such multimedia tools as a multimedia educational presentation, a multimedia textbook, multimedia training programs and multimedia simulators.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; мультимедійні засоби навчання; мультимедіа; майбутні офіцери поліці; освітній процес; мультимедийные средства обучения; мультимедиа; будущие офицеры полиции; образовательный процесс; multimedia teaching aids; multimedia; future police officers; educational process; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика