Творчі відпустки, якими користуються працівники Національної поліції України - Веклюк, О. В.; Vekliuk, O. V. (Порівняльно-аналітичне право. - 2020. - № 1. - С. 253-255, 2020)
Визначено поняття «творча відпустка», виділено її ознаки, проаналізовано законодавство України, яке спрямовано врегулювати умови, порядок надання й оплату творчих відпусток. Розкрито особливості творчої відпустки працівників Національної поліції України.

The concept of "creative leave" is defined, its features are highlighted, the legislation of Ukraine is analyzed, which is aimed at regulating the conditions, procedure for granting and paying for creative leave. Peculiarities of creative leave of employees of the National Police of Ukraine are revealed.

Определено понятие «творческий отпуск», выделены его признаки, проанализировано законодательство Украины, которое направлено урегулировать условия, порядок предоставления и оплаты творческих отпусков. Раскрыты особенности творческого отпуска работников Национальной полиции Украины.
Creative vacations used by the National Police of Ukraine
Веклюк, О. В. Творчі відпустки, якими користуються працівники Національної поліції України [Електронний ресурс] / О. В. Веклюк // Порівняльно-аналітичне право. - 2020. - № 1. - С. 253-255. - Режим доступу: http://www.pap.in.ua/1_2020/63.pdf.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; працівник поліції; работник полиции; police officer; трудові відносини; трудовые отношения; labor relations; творча відпустка; творческий отпуск; creative vacation; законодавство; законодательство; legislation