Удосконалення професійної підготовки працівників Національної поліції як напрямок мінімізації вчинення ними правозастосовних помилок - Калєніченко, Л. І.; Kalenichenko, L. I.; Слинько, Д. В.; Slynko, D. V.; Калєніченко Лідія Іванівна; Дмитро Слинько (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 207-208., 2019)
Автор статті надав висновок: для мінімізації вчинення правозастосовних помилок потрібні, з однієї сторони, від працівника поліції, необхідні наявність та бажання до постійного підвищення свого професійного рівня, а, з іншої, від керівництва Міністерства внутрішніх справ – організація належним чином роботи підлеглих: раціональне розподілення навантаження, заохочення та стимулювання самоосвіти працівників поліції.

The author of the article concluded: in order to minimize the commission of law enforcement errors, it is necessary, on the one hand, from a police officer, the presence and desire to constantly improve their professional level, and, on the other hand, from the leadership of the Ministry of Internal Affairs, the organization of the work of subordinates properly: rational distribution load, encouragement and stimulation of self-education of police officers.

Автор статьи дал заключение: для минимизации совершения правоприменительных ошибок нужны, с одной стороны, от работника полиции, необходимы наличие и желание к постоянному повышению своего профессионального уровня, а, с другой, от руководства Министерства внутренних дел – организация должным образом работы подчиненных: рациональное распределение нагрузки, поощрение и стимулирование самообразования работников полиции.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; професійна підготовка; профессиональная подготовка; professional training; працівники Національної поліції; работники Национальной полиции; National Police officers; правозастосовні помилки; правоприменительные ошибки; law enforcement errors; мінімізація правозастосовних помилок; минимизация правоприменительных ошибок; minimizing law enforcement errors; система професійної підготовки; система профессиональной подготовки; vocational training system