Особливості трудових правовідносин із поліцейськими - Бортник, С. М.; Bortnik, S. M.; ResearcherID: AAB-6020-2020; Serhii Bortnyk (Правова наука і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : Матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 24-25 трав. 2019 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2019. – С. 53-56, 2019)
У тезах доповіді розкрито особливості трудових правовідносин із поліцейськими в Україні.

The abstracts of the report reveal the features of labor legal relations with police officers in Ukraine.

В тезисах доклада раскрыты особенности трудовых правоотношений с полицейскими в Украине.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; трудові правовідносини; трудовые правоотношения; labor legal relations; поліцейський; полицейский; police officers; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины