Характеристика типових способів незаконного ввезення, виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів - Свєнтікова, М. І.; Svientikova, M. I. (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2013. - Вип. 21, ч. 2, т. 3. - С. 71-71, 2013)
В даній статті розглянуто типові способи незаконного ввезення чи вивезення порнографічних предметів. Проаналізовано способи їх виготовлення, збуту і розповсюдження. Досліджено способи примушування до участі в створенні порнографії. Звернуто увагу на те, що ст. 301 Кримінального Кодексу України не передбачає кримінальну відповідальність за такий спосіб як рекламування порнографічних предметів.

This article describes the typical methods of illegal importation or exportation of pornographic materials. The methods of manufacture, marketing and distribution are analyzed. The ways of coercion to participate in the creation of pornography are explored. Attention is drawn to the fact that Art. 301 of the Criminal Code of Ukraine does not provide for criminal liability in such way as advertising of pornographic items.

В данной статье рассмотрены типичные способы незаконного ввоза или вывоза порнографических предметов. Проанализированы способы их изготовления, сбыта и распространения. Исследованы способы принуждения к участию в создании порнографии. Обращается внимание на то, что ст. 301 Уголовного Кодекса Украины не предусматривает уголовную ответственность за такой способ как рекламирование порнографических предметов.
The typical methods of illegal importation, manufacture, marketing and distribution of pornographic items
Свєнтікова, М. І. Характеристика типових способів незаконного ввезення, виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів / М. І. Свєнтікова // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2013. - Вип. 21, ч. 2, т. 3. - С. 71-71.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; незаконне ввезення; незаконне вивезення; порнографічні предмети; розповсюдження порнографії; примушування; незаконный ввоз; незаконный вывоз; порнографические предметы; распространение порнографии; принуждение; illegal importation; illegal export; pornographic items; pornography; forced