Особливості розслідування злочинів, вчинених шляхом кредитно-фінансових операцій : метод. рек. - ХНУВС; Kharkiv National University of Internal Affairs; Пчеліна, О. В.; Pchelina, O. V.; Корнієнко, В.В.; Korniienko, V.V.; Пчеліна Оксана Василівна (Харків : ХНУВС, 2011. - 36 с., 2011)
Методичні рекомендації містять криміналістичну характеристику злочинів, вчинених шляхом кредитно-фінансових операцій, практичні поради щодо ефективного розкриття та розслідування кримінальних справ за цим напрямком. Призначені для слідчих, оперативних працівників ДСБЕЗ, УБОЗ МВС України, працівників органів прокуратури, податкової міліції, а також курсантів, студентів, слухачів та ад’юнктів.

Методические рекомендации содержат криминалистическую характеристику преступлений, совершенных путем кредитно-финансовых операций, практические советы по эффективному раскрытию и расследованию уголовных дел по этим направлениям. Предназначены для следователей, оперативных работников ГСБЭП, УБОП МВД Украины, работников органов прокуратуры, налоговой милиции, а также курсантов, студентов, слушателей и адъюнктов.
методичні рекомендації
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; науково-методичні рекомендації; научно-методические рекомендации; Україна. Ukraine. Украина; кредитно-фінансова сфера; банківська діяльність; криміналістична характеристика; тактика проведення окремих слідчих дій; розслідування злочинів; злочини в банківській сфері; кредитно-финансовая сфера; банковская деятельность; криминалистическая характеристика; criminalistical characteristics; тактика проведения отдельных следственных действий; слідчі дії; следственные действия; расследование преступлений; преступления в банковской сфере; investigative actions; banking; crimes in banking; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания