Інститут охорони власності в адміністративно-деліктному праві - Сіроштан, О. А.; Siroshtan, O. A. (Форум права. - 2008. - № 1. – С. 372-377, 2008)
Правовий інститут охорони власності адміністративно-деліктного права розглянуто як систему взаємопов’язаних правових норм, які в своїй сукупності є компонентом адміністративного права Україні і належать до регулятивних елементів законодавчо обумовленого забезпечення охорони власності.

The legal institute of protection of the property of the administrative-law of torts is considered as system of the interconnected rules of law which in the set are a component of administrative law of Ukraine and belong to regulative to elements of legislatively caused maintenance of protection of the property.

Правовой институт охраны собственности административно-деликтного права рассмотрен как система взаимосвязанных правовых норм, которые в своей совокупности являются компонентом административного права Украины и принадлежат к регулятивным элементам законодательно обусловленного обеспечения охраны собственности.
Institute of protection of the property in the administrative-law of torts
Институт охраны собственности в административно-деликтном праве
Сіроштан, О.А. Інститут охорони власності в адміністративно-деліктному праві [Електронний ресурс] //Форум права. - 2008. - № 1. – С. 372-377. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2008-1/08coaadp.pdf.
Сіроштан О. А. "Інститут охорони власності в адміністративно-деліктному праві." Форум права 1 (2008): 372-377.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; охорона власності; адміністративно-деліктне право; захист законних економічних інтересів; административно-деликтное право; охрана собственности; защита законных экономических интересов; administrative and delictual procedure; protection of the property