Участь поліції в реалізації мети набуття повноправного членства України в Європейському Союзі - Зозуля, І. В.; Zozulia, I. V.; Довгань, О. І.; Dovhan, O. I.; Олена Довгань; Зозуля Ігор (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. IV наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 27 червня 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 52-57, 2024)
Відзначено, що поліція відіграє ключову роль у процесі набуття повноправного членства України в Європейському Союзі. Зусилля поліції сприяють досягненню стратегічних цілей євроінтеграції, підвищенню рівня безпеки, довіри громадян і загальному розвитку країни відповідно до європейських стандартів.

It was noted that the police play a key role in the process of gaining full membership of Ukraine in the European Union. The efforts of the police contribute to the achievement of the strategic goals of European integration, increasing the level of security, the trust of citizens and the general development of the country in accordance with European standards.

Отмечено, что полиция играет ключевую роль в процессе получения полноправного членства Украины в Европейском Союзе. Усилия полиции способствуют достижению стратегических целей евроинтеграции, повышению уровня безопасности, доверию граждан и общему развитию страны в соответствии с европейскими стандартами.
Keywords: поліція; європейська інтеграція; Європейський Союз; європейські стандарти; police; European integration; European Union; European standards; полиция; европейская интеграция; Европейский Союз; европейские стандарты