Проблемні питання реабілітації невинуватої особи в кримінальному процесуальному законодавстві України - Наумова, А. О.; Naymova, A. O.; Наумова Анна (Верховенство права: доктрина і практика в умовах сучасних світових викликів : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 28 лют. 2023 р.). - Дніпро : Дніпроп. держ. ун-т внутр. справ, 2023. - С. 215-218, 2023)
Розглянуто проблемні питання реабілітації невинуватої особи в кримінальному процесуальному законодавстві України.

The problematic issues of the rehabilitation of an innocent person in the criminal procedural legislation of Ukraine are considered.

Рассмотрены проблемные вопросы реабилитации невиновного в уголовном процессуальном законодательстве Украины.
Keywords: Україна; кримінальне провадження; реабілітації невинуватої особи; невинувата особа; Ukraine; criminal proceedings; rehabilitation of an innocent person; уголовное производство; реабилитации невиновного лица