Особливості використання сил органів поліції при забезпечення публічного порядку і безпеки за особливих умов - Панова, О. О. (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. круглого столу (м. Харків, 27 жовт. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. Харків, - 2017. - С. 163-165, 2017)
У тезах розглянуто особливості використання сил органів поліції при забезпечення публічного порядку і безпеки за особливих умов. З акцентовано увагу на недосконалості правової системи, що визначає особливі умови. In theses the features of the use of forces of organs of police are considered at providing of public order and safety at the special terms. From attention is accented on imperfection of the legal system that determines the special terms. В тезисах рассмотрены особенности использования сил органов полиции при обеспечение публичного порядка и безопасности при особенных условиях. Акцентировано внимание на несовершенстве правовой системы, которая определяет особенные условия.
Панова О.О. Особливості використання сил органів поліції при забезпечення публічного порядку і безпеки за особливих умов/О.О. Панова// Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. круглого столу (м. Харків, 27 жовт. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. Харків, - 2017. - С. 163-165
Keywords: забезпечення публічної безпеки; публічна безпека; публічний порядок