Процесуальні етапи розшукової діяльності слідчого - Захарченко, О. В.; Zaharchenko, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7384-383X (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 36. - С. 129 - 133, 2007)
Досліджено процесуальні етапи розшукової діяльності слідчого. Зосереджується увага на висвітлення проблеми найбільш складних етапів розшукової діяльності слідчого - розшук обвинуваченого, місцезнаходження якого невідоме. Исследованы процессуальные этапы розыскной деятельности следователя. Сосредотачивается внимание на освещение проблемы наиболее сложных этапов розыскной деятельности следователя - розыск обвиняемого, местонахождение которого неизвестно. Procedural stages of investigative activity of investigator are investigated. The focus is on the coverage of the problem of the most difficult stages of investigative activity of the investigator - the search of the accused, whose location is unknown.
Захарченко, О. В. Процесуальні етапи розшукової діяльності слідчого / О. В. Захарченко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 36. – С. 129-133.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; процесуальні етапи; процессуальные этапы; procedural steps; розшукова діяльність; search activity; розыскная деятельность; слідчий; следователь; investigator; розшук; search; розыск; обвинувачений; обвиняемый; accused