Кримінальна процесуальна форма - Сімонович, Д. В.; Simonovych, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0285-4005 (Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Юридичні науки. – 2014. – Вип. 5-2. Т. 3. – С. 233-235, 2014)
У статті на підставі теоретичного аналізу розкривається загальноправове та галузеве визначення поняття «процесуальна форма». Також запропоновано ґрунтовні висновки та подано пропозиції щодо розглядуваної теми.

In the article on the basis of theoretical analysis revealed the general legal and sectoral defnition of “procedural form”. Also provided solid conclusions and proposals on the subjects.

В статье на основании теоретического анализа раскрывается общеправовое и отраслевое определение понятия «процессуальная форма». Также предложены основательные выводы и внесены предложения по рассматриваемой теме.
Criminal procedure form
Сімонович Д. В. Кримінальна процесуальна форма / Сімонович Д. В. // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Юридичні науки. – 2014. – Вип. 5-2. Т. 3. – С. 233-235.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; процесуальна форма; кримінальна процесуальна форма; загальні положення кримінального процесу; procedural form; criminal procedural form; general provisions of the criminal process; процессуальная форма; уголовная процессуальная форма; общие положения уголовного процесса