Мета та завдання прокурорського нагляду за дотриманням адміністративного законодавства - Панова, М. С.; Panova, M. S. (Наше право. - 2013. - № 8. - С. 76-80, 2013)
В статті з’ясовано зміст понять «мета» та «завдання»; охарактеризовано мету та завдання нагляду за дотриманням адміністративного законодавства, який здійснюють органи прокуратури. This paper defines the notion of “objective ” and “task ”, describes the purpose and objectives of the supervision of compliance with administrative law, which is implemented by the prosecution. В статье определено понятие «цель» и «задачи»; охарактеризованы цели и задачи надзора прокуратуры за соблюдением административного законодательства.
Панова, М. С. Мета та завдання прокурорського нагляду за дотриманням адміністративного законодавства / Панова Марія Сергіївна // Наше право. - 2013. - № 8. - С. 76-80.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративне законодавство; административное законодательство; administrative legislation; органи прокуратури; органы прокуратуры; prosecutor’s office agencies; нагляд; надзор; supervision; прокурорський нагляд; прокурорский надзор; prosecutorial supervision