Проблема копінг-стратегії в ситуації неуспіху - Александров, Ю. В.; Aleksandrov, Y. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5871-8344 (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (25 квіт. 2019 р., м. Харків, Україна) . - Харків, 2019. – С. 11-15., 2019)
Розкриваються поняття емоційного стресу, виникнення поняття «копінг» та копінг-стратегія, проблеми копінг-стратегії в ситуації неуспіху на прикладі досліджень серед студентів-психологів та студентів-юристів.

The concepts of emotional stress, the emergence of the concept of “Coping” and coping strategy, the problems of coping strategy in a situation of failure are revealed on the example of research among psychology students and law students.

Раскрываются понятия эмоционального стресса, возникновения понятия «Копинг» и копинг-стратегия, проблемы копинг-стратегии в ситуации неуспеха на примере исследований среди студентов-психологов и студентов-юристов.
Александров, Ю. В. Проблема копінг-стратегії в ситуації неуспіху / Ю. В. Александров // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 11-15.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; стрес; психології стрессу; копінг; копінг-стратегія; ситуація неуспіху; stress; stress psychology; coping; coping strategy; failure situation; стресс; психологии стресса; копинг; копинг-стратегия; ситуация неуспеха