Проблеми регламентації умовно-дострокового звільнення від відбування покарання - Казначеєва, Д. В.; Kaznacheieva, D. V.; ORCID:http://org/0000-0001-7596-294X (Вісник Кримінологічної асоціації України. – 2019. – № 2 (21). – С. 54-60, 2019)
Проаналізовано основні проблеми регламентації умовно-дострокового звільнення. Установлено, що для ефективного застосування цього виду звільнення від відбування покарання необхідно закріпити у законі перелік обов’язків, які можуть бути покладені на звільненого під час невідбутої частини покарання. The author of the article has analyzed the main problems of the regulation of parole. It has been established that in order to effectively apply this type of release, it is necessary to consolidate the list of duties in the criminal law that may be imposed on convicts on parole in part of the unserved sentence. Проанализированы основные проблемы регламентации условно-досрочного освобождения. Установлено, что для эффективного применения этого вида освобождения, необходимо закрепить в уголовном законодательстве перечень обязанностей, которые могут налагаться на условно-досрочно освобожденных в течение неотбытой части срока наказания.
Problems of regulating parole
Проблемы регламентации условно-досрочного освобождения от отбывания наказания
Казначеєва, Д. В. Проблеми регламентації умовно-дострокового звільнення від відбування покарання / Дар'я Володимирівна Казначеєва // Вісник Кримінологічної асоціації України. – 2019. – № 2 (21). – С. 54-60.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; умовно-дострокове звільнення; условно-досрочное освобождение; parole; невідбута частина покарання; неотбытая часть наказания; unserved part of the punishment; правові наслідки; правовые последствия; legal consequences