Об’єкти та предмет відомчого контролю в органах внутрішніх справ - Новіков, В. В.; Novikov, V. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 141-144, 2005)
Визначено, що об’єктами відомчого контролю в органах внутрішніх справ є їх структурні елементи, що диференціюються залежно від їх рівня в загальній системі управління. Определено, что объектами ведомственного контроля в органах внутренних дел является их структурные элементы, которые дифференцируются в зависимости от их уровня в общей системе управления. It is determined that the objects of departmental control in the internal affairs bodies are their structural elements, which are differentiated depending on their level in the general management system.
Новіков, В. В. Об’єкти та предмет відомчого контролю в органах внутрішніх справ / В. В. Новіков // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 141-144
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; відомчий контроль; ведомственный контроль; departmental control