Політична стабільність як чинник фінансової безпеки - Антол, І. В.; Antol, I. V.; Ірина Антол (Актуальні питання фінансової безпеки : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 27 берез. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 43-45, 2023)
Визначено, що політична стабільність є важливим чинником фінансової безпеки України, а особливо в умовах ведення повномасштабної війни, коли всі політичні сили повинні працювати як єдине ціле з є єдиною метою: забезпечити фінансову та економічну стійкість України. Адже вистоявши економічно, наша держава зможе перемогти і на полі бою.

It was determined that political stability is an important factor in the financial security of Ukraine, and especially in the conditions of a full-scale war, when all political forces must work as a single unit with a single goal: to ensure the financial and economic stability of Ukraine. After all, having survived economically, our state will be able to win on the battlefield.

Определено, что политическая стабильность является важным фактором финансовой безопасности Украины, а особенно в условиях ведения полномасштабной войны, когда все политические силы должны работать как единое целое с единственной целью: обеспечить финансовую и экономическую устойчивость Украины. Ведь, выстояв экономически, наше государство сможет победить и на поле боя.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; політична безпека; political security; политическая безопасность; політична стабільність; political stability; политическая стабильность; фінансова безпека; financial security; финансовая безопасность