Розмежування матеріального та процесуального в праві - Слинько, Д. В.; Slynko, D. V.; Дмитро Слинько (Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. № 919 . – 2010. – Вип. 7. – С. 143-146, 2010)
Стаття присвячена проблемам дослідження юридичного процесу; вивченню загальноправової процесуальної теорії; встановленню критеріїв розмежування матеріального та процесуального в праві.

The article covers the issues of the research of legal process as well as the study of general procedural theory, as well as determination of criteria for differentiation of substantive and procedural issues in law.

Статья посвящена проблемам исследования юридического процесса; изучению общеправовой процессуальной теории; установлению критериев разграничения материального и процессуального в праве.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; юридичний процес; юридический процесс; процессуальная теория; процесуальна теорія; матеріальне право; процесуальне право; материальное право; процессуальное право; legal process