Основні аспекти формування особистості поліцейського під час навчання в закладі вищої освіти МВС України - Горобець, Н. О.; Gorobets, N. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2731-9682; Даниленко, А.В.; Danylenko, A.V. (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 152-155., 2020)
Зазначено, що особистісні характеристики майбутнього поліцейського – це складне особистісне утворення професійних та морально-вольових якостей, що, в свою чергу характеризується динамічною зміною, суперечливою єдністю думок, почуттів, бажань та дій, які реалізуються в адекватній професійній поведінці. Отмечено, что личностные характеристики будущего полицейского – это сложное личностное образование профессиональных и морально-волевых качеств, что, в свою очередь, характеризуется динамическим изменением, противоречивым единством мнений, чувств, желаний и действий, реализуемых в адекватном профессиональном поведении. It is noted that the personal characteristics of the future police officer is a complex personal formation of professional and moral-volitional qualities, which, in turn, is characterized by dynamic change, contradictory unity of opinions, feelings, desires and actions implemented in adequate professional behavior.
Горобець Н. О. Основні аспекти формування особистості поліцейського під час навчання в закладі вищої освіти МВС України / Н. О. Горобець, А.В. Даниленко // Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / редкол.: Д. В. Швець (голова), О. М. Бандурка, С. М. Гусаров та ін. ; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 152-155.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; формування особистості; формирование личности; formation of personality; особистість; личность; personality; поліцейський; полицейский; policeman; навчання; обучение; education; професійна підготовка; профессиональная подготовка; professional training