Правове регулювання фінансової діяльності об’єднаних територіальних громад, як умова забезпечення прав громадян - Гетманець, О. П.; Hetmanets, O. P.; Гетманець Ольга Петрівна (Права людини в Україні: минуле, сьогодення, майбутнє : тези доп. учасників Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 10 груд. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 115-117, 2020)
Досліджено проблему правового регулювання фінансової діяльності об’єднаних територіальних громад, як умову забезпечення прав громадян.

The problem of legal regulation of financial activity of united territorial communities as a condition of ensuring the rights of citizens is studied.

Исследована проблема правового регулирования финансовой деятельности объединенных территориальных общин, как условие обеспечения прав граждан.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; фінансова діяльність; финансовая деятельность; financial activities; об'єднані територіальні громади; объединенные территориальные общины; united territorial communities; місцеві бюджети; местные бюджеты; local budgets; місцеві фінанси; местные финансы; local finances