Нормативно-правове регулювання завдань кримінального процесу за законодавством України та пострадянських держав - Сімонович, Д. В.; Simonovych, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0285-4005 (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2015. - Вип. 34-2. - С. 264-267, 2015)
У статті проаналізовано законодавче унормування завдань кримінального процесу України та пострадянських держав. Зроблено висновок про необхідність розширення завдань, які закріплені в статті 2 чинного КПК України.

The article analyzes the legislative standardization of the tasks of the criminal process in Ukraine and the post-Soviet states. It is concluded that it is necessary to expand the tasks that are fixed in Article 2 of the current Criminal Procedure Code of Ukraine.

В статье проанализировано законодательное нормирование задач уголовного процесса Украины и постсоветских государств. Сделан вывод о необходимости расширения задач, которые закреплены в статье 2 действующего УПК Украины.
Normative-legal regulation of tasks of the criminal process under the legislation of Ukraine and post-soviet states
Сімонович, Д. В. Нормативно-правове регулювання завдань кримінального процесу за законодавством України та пострадянських держав / Сімонович Д. В. // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2015. - Вип. 34-2. - С. 264-267.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; завдання кримінального провадження; розслідування; судовий розгляд; захист прав, свобод та законних інтересів; задачи уголовного производства; расследование; судебное разбирательство; защита прав, свобод и законных интересов; tasks of criminal proceedings; investigation; trial; protection of rights; freedoms and legitimate interests