Реформування діяльності місцевих органів внутрішніх справ в сфері охорони громадського порядку в регіоні (на прикладі проведення «Самбірського експерименту») - Гусаров, С. М.; Gusarov, S. M.; Сергій Гусаров (Публічне право. - 2015. - № 4 (20). - С. 93-102, 2015)
Досліджено хід реформування роботи місцевих органів внутрішніх справ України в рамках проведення “Самбірського експерименту”. Проаналізовано діяльність груп швидкого реагування та дільничих інспекторів міліції в Самбірському, Нововодолажському, Обухівському та Васильківському районах України. Сформульовано основні переваги та напрями подальшого вдосконалення роботи підрозділів, що задіяні в експерименті.

Исследован ход реформирования работы местных органов внутренних дел Украины в рамках проведения “Самборского” эксперимента”. Проанализирована деятельность групп быстрого реагирования и участковых инспекторов милиции в Самборском, Нововодолажском, Обуховском и Васильковском районах Украины. Сформулированы основные преимущества и направления дальнейшего усовершенствования работы задействованных в эксперименте подразделений.
Reform of local organs of internal affairs in the field of public order in the region (on the example of "Samborsky experiment")
Реформирование деятельности местных органов внутренних дел в сфере охраны общественного порядка в регионе (на примере проведения «Самборского эксперимента»)
Keywords: місцеві органи внутрішніх справ; local bodies of internal affairs; местные органы внутренних дел; реформування; reformation; реформирование; охорона громадського порядку; protection of public order; охрана общественного порядка; Самбірський експеримент; Sambir experiment; Самборский эксперимент