Переваги застосування РРО платниками єдиного податку - Бондарець, О. М.; Bondarets, О. M.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5294-0155 (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 60-річчю КЛК ХНУВС (м. Кременчук, 14 трав. 2020 р.) : у 2 ч. – Харків : ХНУВС, 2020. – Ч. 2. – С. 56 - 57., 2020)
Розглянуто перспективи впровадження РРО в практику фізичних-осіб підприємців, що стане зручним інструментом як для фіскальних органів та споживачів, так і для самих підприємців, мінімізує витрати на фізичні апарати, шляхом використання спеціального програмного продукту. Рассмотрены перспективы внедрения РРО в практику физических лиц предпринимателей, что станет удобным инструментом как для фискальных органов и потребителей, так и для самих предпринимателей, минимизирует расходы на физические аппараты, путем использования специального программного продукта. Prospects for the introduction of RRO in the practice of individual entrepreneurs, which will be a convenient tool for both fiscal authorities and consumers, and for entrepreneurs themselves, minimizes the cost of physical devices, by use of a special software product.
Бондарець О.М. Переваги застосування РРО платниками єдиного податку / О.М. Бондарець // Авіація, промисловість, суспільство : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 60-річчю КЛК ХНУВС (м. Кременчук, 14 трав. 2020 р.) : у 2 ч. – Харків : ХНУВС, 2020. – Ч. 2. – С. 56 - 57.
Keywords: Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; підприємці; програмний продукт; платники єдиного податку; касові апарати; розрахункові операції; предприниматели; программный продукт; плательщики единого налога; кассовые аппараты; расчетные операции; entrepreneurs; software product; single tax payers; cash registers; settlement operations