Деякі питання надання адміністративних послуг публічною адміністрацією у сфері оборони України - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Митна справа. - 2014. - № 6 (69), ч. 2, кн. 2. - С. 368-373, 2014)
В даній науковій статті здійснено аналіз сервісної діяльності публічної адміністрації у сфері оборони України. Наведено перелік адміністративних послуг, які безпосередньо надаються в сфері оборони Міністерством оборони України та підпорядкованими йому структурними підрозділами. Розкрито їх зміст та процедуру надання.

In this scientific article analyzes of public administration in defense of Ukraine. The list of administrative fell directly provided in the defense Ministry of Defence of Ukraine and its subordinate departments. Reveals the content and procedure of granting.

В данной научной статье осуществлен анализ сервисной деятельности публичной администрации в сфере обороны Украины. Приведен перечень административных услуг, которые непосредственно предоставляются в сфере обороны Министерством обороны Украины и подчиненными ему структурными подразделениями. Раскрыто их содержание и процедуру предоставления.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; публічна адміністрація; адміністративні послуги; сервісна діяльність; ліцензія; допуск; дозвіл; реєстрація; сертифікація; public administration; оборона країни; administrative services; административные услуги; оборона страны; разрешение; лицензия; сервисная деятельность