Рівень економічної самостійності місцевого самоврядування в Україні - Кириченко, Ю. М.; Kyrychenko, Yu. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9125-218X (Право і безпека. - 2010. - № 4 (36). - С. 85-89, 2010)
Визначено основні засади економічної самостійності місцевого самоврядування в Україні. Досліджено матеріальне та фінансове підґрунтя реалізації органами місцевого самоврядування своїх повноважень.

The main principles of economic independence of local governments are determined. The material and financial basis of the realization of local governments agencies’ authorities is researched.

Определены основные принципы экономической самостоятельности местного самоуправления в Украине. Исследованы материальные и финансовые основания реализации органами местного самоуправления своих полномочий.
The level of economic independence of local governments
Уровень экономической самостоятельности местного самоуправления в Украине
Кириченко, Ю. М. Рівень економічної самостійності місцевого самоврядування в Україні / Ю. М. Кириченко // Право і безпека. - 2010. - № 4 (36). - С. 85-89.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи місцевого самоврядування; органы местного самоуправления; local self-government agencies; засади економічної самостійності; принципы экономической самостоятельности; principles of economic independence; повноваження; полномочия; powers; Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; міжбюджетні відносини; межбюджетные отношения