Умови, форми та методи забезпечення законності і дисципліни в органах внутрішніх справ - Музичук, О. М.; Muzychuk, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8367-2504 (Право і безпека. - 2009. - № 1. - С. 156-161., 2009)
На підставі аналізу семантичних та загальнотеоретичних положень з’ясовується сутність умов, форм та методів забезпечення законності і дисципліни в органах внутрішніх справ, характеризуються їх окремі види. На основании анализа семантических и общетеоретических положений выясняется сущность условий, форм и методов обеспечения законности и дисциплины в органах внутренних дел, характеризуются их отдельные виды. On the basis of semantic and general theoretic standings the article outlines essence of conditions, forms and methods of lawfulness and discipline perseverance in organs of internal affairs, their specific types are characterized.
Музичук, О. М. Умови, форми та методи забезпечення законності і дисципліни в органах внутрішніх справ / О. М. Музичук // Право і безпека. - 2009. - № 1. - С. 156-161.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи внутрішніх справ; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; забезпечення законності і дисципліни; providing of legality and discipline; обеспечение законности и дисциплины; методи законності і дисципліни; methods of lawfulness and discipline perseverance; методы законности и дисциплины; форми законності і дисципліни; forms of lawfulness and discipline perseverance; умови законності та дисципліни; conditions of lawfulness and discipline perseverance; условия законности и дисциплины; профилактика служебных преступлений; профілактика службових правопорушень; prevention of official offences; профилактика служебных правонарушений