Нормативне забезпечення шляхів удосконалення діяльності Державної фіскальної служби: історико-правові засади - Шулатова, І. С.; Shulatova, I. S. (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р). – Харків, 2016. – С. 385-396, 2016)
Державну фіскальну службу України на всіх етапах її існування керівництво держави не обійшло численними стратегічними та реформаторськими заходами з пошуку нових шляхів удосконалення її діяльності.

The State Fiscal Service of Ukraine at all stages of its existence was not bypassed by the state leadership with numerous strategic and reform measures to find new ways to improve its activities.

Государственную фискальную службу Украины на всех этапах ее существования руководство государства не обошло многочисленными стратегическими и реформаторскими мерами по поиску новых путей усовершенствования его деятельности.
Шулатова І. С. Нормативне забезпечення шляхів удосконалення діяльності Державної фіскальної служби: історико-правові засади / Шулатова І. С. // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С.385-389.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financial Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державна фіскальна служба; State Fiscal Service; Государственная фискальная служба; Історія. History. История