Відповідальність слідчих за результати своєї діяльності - Каткова, А. Г.; Katkova, A. H.; Сивуляк, П. М.; Syvuliak, P. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 110-116., 2004)
Розкрито відповідальність слідчих за результати своєї діяльності. Раскрыта ответственность следователей за результаты своей деятельности. The responsibility of investigators for the results of their activities has been revealed.
Каткова, А. Г. Відповідальність слідчих за результати своєї діяльності / А. Г. Каткова, П. М. Сивуляк // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 110-116.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Криминально-процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; відповідальність слідчих; ответственность следователей; responsibility of investigators; притягнення слідчих до відповідальності; службові розслідування; діяльність слідчих; слідчі помилки; bringing investigators to justice; привлечение следователей к ответственности; служебные расследования; official investigations; activities of investigators; деятельность следователей; следственные ошибки; investigative errors