Деякі аспекти легально-правового визначення цивільних відносин: проблема побудови системи права - Шишка, О. Р.; Shishka, A.; https://orcid.org/0000-0002-1396-0508 (Актуальні проблеми приватного права :матеріали наук.-практ. конф., присвяч. 9б-й річниці з дня народж. д-ра юрид. наук, проф., чл.-кор. АНУРСР В. П. Маслова (Харків, 14 лют. 2018 р.). - Харків : Право, 2018. — С. 250-255., 2018)
В тезах доповіді досліджуються проблеми деяких аспектів легально-правового визначення цивільних відносин. The theses of the report examine the problems of some aspects of the legal definition of civil relations. В тезисах доклада исследуются проблемы некоторых аспектов легально-правового определения гражданских отношений.
Шишка, О. Р. Деякі аспекти легально-правового визначення цивільних відносин: проблема побудови системи права / О. Р. Шишка // Актуальні проблеми приватного права :матеріали наук.-практ. конф., присвяч. 96-й річниці з дня народж. д-ра юрид. наук, проф., чл.-кор. АНУРСР В. П. Маслова (м. Харків, 14 лют. 2018 р.). - Харків : Право, 2018. — С. 250-255.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; система права; цивільні правовідносини; law system; гражданские правоотношения; civil law relations